דף 1 מתוך 2

הוספת הריפו Kodisrael.co.il ללא צורך בהורדה

נשלח: 26 מאי 2015, 14:20
על ידי matanm
מדריך: כיצד להוסיף את הריפו של קודי ישראל ללא צורך בהורדה מדריך תמונות: צריך לעבור שלב שלב לפי הסדר. תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

Re: הוספת הריפו שלנו ללא הורדה

נשלח: 26 מאי 2015, 17:57
על ידי Kodbi
כל הכבוד על ההשקעה, מדריך מצויין.

Re: הוספת הריפו Kodisrael.co.il ללא צורך בהורדה

נשלח: 22 יוני 2015, 20:00
על ידי shlomib
שלום, שאני נכנס למנהל הקבצים ראשי, יש לי מלא קבצים של ריפו, זה תקין או שהורדתי מלא פעמים וצריך למחוק חלק?

Re: הוספת הריפו Kodisrael.co.il ללא צורך בהורדה

נשלח: 12 יולי 2015, 10:46
על ידי yodatk
קודם כל - המון תודה,
אתם עושים עבודה מעולה

נתקלתי בבעיה,
הקודי, והריפו של קודי ישראל עובד לי על המחשב בלי בעיה.
לאחר מכן התקנתי את הקודי על הסטירמר שיש לי בבית - BOXEE BOX של די לינק.

לאחר שעשיתי את השלבים במדריך הזה להתקנת הריפו של קודי ישראל, הוא מראה לי שהריפו מותקן,אבל כשאני לוחץ להתקין את התוספים, הוא מראה שהריפו ריק, כאילו אין מה להתקין ממנו
(במקביל הריפו של superrepo מהקישור srp.nu עובד בלי בעיה.)
מישהו נתקל בזה גם , או יודע מה צריך לעשות כדי לתקן את זה?

המון המון תודה מראש

תומר

Re: הוספת הריפו Kodisrael.co.il ללא צורך בהורדה

נשלח: 12 יולי 2015, 15:32
על ידי dan55
קורה לי אותו דבר הריפו ריק

Re: הוספת הריפו Kodisrael.co.il ללא צורך בהורדה

נשלח: 12 יולי 2015, 21:59
על ידי miki
הריפו תוקן

Re: הוספת הריפו Kodisrael.co.il ללא צורך בהורדה

נשלח: 12 יולי 2015, 22:14
על ידי amitgol1
הריפו לא תוקן.
הרגע הורדתי ונתקלתי באותה בעיה.

Re: הוספת הריפו Kodisrael.co.il ללא צורך בהורדה

נשלח: 12 יולי 2015, 22:27
על ידי Smulikon
הריפו כרגע תוקן. בשעה הקרובה יתעדכן אצל כולם.

Re: הוספת הריפו Kodisrael.co.il ללא צורך בהורדה

נשלח: 21 יולי 2015, 20:24
על ידי alonhav
תודה רבה.
פשוט, מהיר, וברור !!!!!!

Re: הוספת הריפו Kodisrael.co.il ללא צורך בהורדה

נשלח: 30 אוגוסט 2015, 08:43
על ידי petel
היי,
תודה רבה על המדריך הנהדר!
אחרי שאני לוחצת על התקנת הריפו (הקובץ זיפ) המיניקס פשוט ניתקע ולא קורה דבר.
ניסיתי לחזור על הפעולה כמה פעמים ובכל פעם ניתקע הקודי והייתי צריכה למחוק ולהתקין מחדש את כל הקודי.
אשמח מאוד לעזרה להבין מה יכולה להיות הבעיה..