דף 1 מתוך 2

בעיה בהתקנת מקור

נשלח: 29 ספטמבר 2016, 15:30
על ידי itsik.ben-yair
אני מנסה להתקין מקור וקופצת לי הודעה שנכשל בקבלת פרטי תיקייה כי אין אינטרנט,
יש אינטרנט ועובד מצויין,ראיתי פה שעוד אנשים נתקלו בבעיה אבל פיתרון לא מצאתי,
יש פה מישהו שיודע מה עושים??

Re: בעיה בהתקנת מקור

נשלח: 29 ספטמבר 2016, 17:47
על ידי katsinmod
איזה מקור?

Re: בעיה בהתקנת מקור

נשלח: 30 ספטמבר 2016, 00:36
על ידי itsik.ben-yair
fusion לדוגמא

Re: בעיה בהתקנת מקור

נשלח: 30 ספטמבר 2016, 08:06
על ידי katsinmod
ניסית את קודי ישראל?
מכיר הכתובת ואיך בדיוק מקלידיםואיפה?

Re: בעיה בהתקנת מקור

נשלח: 30 ספטמבר 2016, 15:07
על ידי itsik.ben-yair
אותה שגיאה

Re: בעיה בהתקנת מקור

נשלח: 30 ספטמבר 2016, 15:11
על ידי katsinmod
איציק
אני התקנתי לכמה אנשים בשבוע האחרון קודי וזה עבד.
לתחושתי יש לך טעות בהקלדה של הכתובת (זאת במידה והאינטרנט תקין).
תוכל לצלם מסך ולהוסיף כאן?

Re: בעיה בהתקנת מקור

נשלח: 30 ספטמבר 2016, 16:14
על ידי itsik.ben-yair
האינטרנט תקין והכתובת נכונה
עשיתי חיפוש כאן בפורום על" נכשל בקבלת תיקייה" וראיתי שהרבה אנשים נתקלו בבעיה הזאת אבל לא מצאתי פיתרון

Re: בעיה בהתקנת מקור

נשלח: 30 ספטמבר 2016, 17:15
על ידי katsinmod
ראיתי אבל מאמין שכולם בסוף גילו שהכתובת לא נכונה. אם התקנתי השבוע כמה פעמים ועבד, אין סיבה שלך לא יעבוד

Re: בעיה בהתקנת מקור

נשלח: 30 ספטמבר 2016, 23:26
על ידי Snoofkin
תבדוק שאין לך רווח לפני או אחרי.
לפעמים כשמעתיקים, מעתיקים גם רווח וזה יוצר שגיאה.

Re: בעיה בהתקנת מקור

נשלח: 04 אוקטובר 2016, 10:24
על ידי fivelwiezman
התקנתי קודי apk לקופסה טלוויזיה x96 Android. ההתקנה עבדה חלק ולא הראתה בעיות.
לאחר מכן שנכנסתי לקודי הוא מתקין תכנים חדשים וכשהוא מסיים הקודי זורק אותי החוצה עם הודעה:"לצערנו פעולת קודי הופסקה".
אשמח לעזרה בנושא תודה