קודי שאלות נפוצות ותשובות
מנהל: moran.shechter
כללי הפורום
1. יש לפרסם פוסט במקום המיועד לו ובפורום המתאים.
2. יש לשמור על שפת שיח ראויה לרבות הפירוט הבא - אין לקלל, לגדף, להטריד או להעליב חברים בפורום.
3. אנו לא פלטפורמת שיווק ולכן אין לפרסם או לשווק שום מוצר/שירות/אחר ללא אישור מפורש מצוות הניהול.
4. הבנת הנקרא - בכל פרסום נושא חדש יש להקפיד על כותרת שתתאים לתוכן הנושא.
5. זכויות יוצרים - אין לפרסם או לבקש לינקים/קובצי הרחבות העוסקים בשידורי ספורט ותכנים המפרים זכויות יוצרים בישראל - בכל ספק יש לפנות לאחראי הקבוצה בטרם פרסום.
6. למען כולנו - תגיבו בצורה עיניינית ומקיפה ככל הניתן. אם יש בעיה ציינו את הבעיה, את סוג המכשיר וכו
7. אין לדבר על שידורי ספורט או לבקש לינקים שמשדרים ספורט.
לדיווח על על פוסט המפר זכויות יוצרים/פוגעני או כל דבר אחר יש לשלוח הודעה פרטית ל : katsinmod
העובר על חוקים אלו עלול לקבל אזהרה ואף עלול להיות מורחק מהפורום באופן מיידי.
חוקי הפורום
1. יש לפרסם פוסט במקום המיועד לו ובפורום המתאים.
2. יש לשמור על שפת שיח ראויה לרבות הפירוט הבא - אין לקלל, לגדף, להטריד או להעליב חברים בפורום.
3. אנו לא פלטפורמת שיווק ולכן אין לפרסם או לשווק שום מוצר/שירות/אחר ללא אישור מפורש מצוות הניהול.
4. הבנת הנקרא - בכל פרסום נושא חדש יש להקפיד על כותרת שתתאים לתוכן הנושא.
5. זכויות יוצרים - אין לפרסם או לבקש לינקים/קובצי הרחבות העוסקים בשידורי ספורט ותכנים המפרים זכויות יוצרים בישראל - בכל ספק יש לפנות לאחראי הקבוצה בטרם פרסום.
6. למען כולנו - תגיבו בצורה עיניינית ומקיפה ככל הניתן. אם יש בעיה ציינו את הבעיה, את סוג המכשיר וכו
7. אין לדבר על שידורי ספורט או לבקש לינקים שמשדרים ספורט.
לדיווח על על פוסט המפר זכויות יוצרים/פוגעני או כל דבר אחר יש לשלוח הודעה פרטית ל : katsinmod
העובר על חוקים אלו עלול לקבל אזהרה ואף עלול להיות מורחק מהפורום באופן מיידי.
חוקי הפורום
Re: קודי שאלות נפוצות ותשובות
היי יש המלצה להרחבה לסרטי 4k?
תודה רבה.
תודה רבה.
תכניות טבע hd.
gdrive
gdrive
קודי היא לא תוכנה שמאשרת צפייה בטלויזיה חיה או כל תוכן, היא לא מאפשרת כלום ורק מהווה בסיס להרחבות שמאפשרות את הנ"ל, זה יוצר רושם מוטעה אצל אנשים שחושבים שלהוריד קודי משמע לקבל את כל הדברים הללו.
היי שלום לכולם וצהריים טובים אני משתמש בקודי בערך כשנה .
עובד דרך המחשב במערכת Windows לאחרונה התקנתי את גרסה 16 jarvis לאחר ההתקנה הכל עבד חלק למעט דבר אחד נורא מוזר הצבע של כל מה שאני מעלה בשביל לראות הופך לצבע ירקרק דהוי כזה .
יש לציין שאני עובד בממשק עצמו (בקודי) הצבעים במסך רגילים ויפים. הבעיה נוצרת רק בהפעלת סרט ,סדרה ,שידור חי וכו'
מחקתי את הקודי לחלוטין והתקנתי בשנית בין אם זה את 15.2 או 16 והבעיה נשארה
המון המון תודה למגשי העזרה כי אני כבר התייאשתי
עובד דרך המחשב במערכת Windows לאחרונה התקנתי את גרסה 16 jarvis לאחר ההתקנה הכל עבד חלק למעט דבר אחד נורא מוזר הצבע של כל מה שאני מעלה בשביל לראות הופך לצבע ירקרק דהוי כזה .
יש לציין שאני עובד בממשק עצמו (בקודי) הצבעים במסך רגילים ויפים. הבעיה נוצרת רק בהפעלת סרט ,סדרה ,שידור חי וכו'
מחקתי את הקודי לחלוטין והתקנתי בשנית בין אם זה את 15.2 או 16 והבעיה נשארה
המון המון תודה למגשי העזרה כי אני כבר התייאשתי
- agam.dorot
- קודיסט מתחיל (טוראי)
אין לי קודי ועד לפני שבוע לא ידעי מה זה...
קיניתי השבוע טלוויזיה חדשה חכמה של LG.
הבנתי שאין מערכת הפעלה על טלוויזיות חכמות ולכן אי אפשר להוריד ולהתקין ישירות דרך הטלוויזיה חכמה של LG את קודי. צריך משהו נוסף שמתחבר לטלויזיה.
אם יש לי בבית כונן קשיח (כמו כרטיס זכרון) חיצוני ענק של 2 טרה. זה יכול לעזור לי?
חשבתי אולי ככה... זה נכון:
לחבר למחשב את הזכרון להוריד במחשב קודי ולחבר לטלויזיה את הזכרון ואז זה כמו USB חיצוני לטלויזיה. וכל פעם שאני רוצה לעדכן או לשדרג לקחת את הזכרון החוצה לחבר למחשב לשנות ולשדרג ולהחזיר לטלוויזיה?
תודה רבה על העזרה.
קיניתי השבוע טלוויזיה חדשה חכמה של LG.
הבנתי שאין מערכת הפעלה על טלוויזיות חכמות ולכן אי אפשר להוריד ולהתקין ישירות דרך הטלוויזיה חכמה של LG את קודי. צריך משהו נוסף שמתחבר לטלויזיה.
אם יש לי בבית כונן קשיח (כמו כרטיס זכרון) חיצוני ענק של 2 טרה. זה יכול לעזור לי?
חשבתי אולי ככה... זה נכון:
לחבר למחשב את הזכרון להוריד במחשב קודי ולחבר לטלויזיה את הזכרון ואז זה כמו USB חיצוני לטלויזיה. וכל פעם שאני רוצה לעדכן או לשדרג לקחת את הזכרון החוצה לחבר למחשב לשנות ולשדרג ולהחזיר לטלוויזיה?
תודה רבה על העזרה.
אגם
1. יש טלוויזיות עם מערכת הפעלה של אנדרואיד.
2. לא יותר פשוט לחבר את המחשב לטלוויזיה? או לקנות סטרימר?
1. יש טלוויזיות עם מערכת הפעלה של אנדרואיד.
2. לא יותר פשוט לחבר את המחשב לטלוויזיה? או לקנות סטרימר?
שלום לכולם,
קניתי סטרי מר ומותקן עליו קודי, הורדתי הרחבות ריפו ישראל ואת ה srp ,העברתי את המכשיר לעברית והבעיה: אני לא מצליח להוריד תרגום , שאני הולך להרחבת כתוביות לא מופיע לי טורק ולא סאבסנטר ולא כתובית וכו... הסרתי את ההרחבה והתקנתי שוב- לא עזר.
בבקשה עזרה!!!
תודה מראש,
קובי.
קניתי סטרי מר ומותקן עליו קודי, הורדתי הרחבות ריפו ישראל ואת ה srp ,העברתי את המכשיר לעברית והבעיה: אני לא מצליח להוריד תרגום , שאני הולך להרחבת כתוביות לא מופיע לי טורק ולא סאבסנטר ולא כתובית וכו... הסרתי את ההרחבה והתקנתי שוב- לא עזר.
בבקשה עזרה!!!
תודה מראש,
קובי.
אתה גם צריך להגדיר שהכתוביות יורידו לך בעברית.
מערכת-הגדרות-וידאו-כתוביות יש לך שם שפת כתוביות מועדפת ושפת כתוביות להורדה. תגדיר עברית
מערכת-הגדרות-וידאו-כתוביות יש לך שם שפת כתוביות מועדפת ושפת כתוביות להורדה. תגדיר עברית
-
- קודיסט מתחיל (טוראי)
הקודי מראה לי רק סדרות וסרטים ישנים מאוד מה עושים ?
תזיז את השעון של המכשיר לתאריך נכון להיום